Bandet

Carin Söder - Sång


Carin är uppväxt i Tidan men det gick bra ändå, spelade Mozart när jämnåriga barn käkade jord och inte hade lärt sig gå. Gick livets hårda skola men sjöng också i kör, så idag kan hon utan problem hantera både Absolut och gehör. Carin är dock inte bara känd för sina vokala behag utan är till vardags copywriter och driver eget företag. Har universitetsexamen i journalistik och blir oroväckande lycklig av att fördjupa sig i grammatik. Carin har förgyllt allt från begravning till bröllopsfest, trubadurat och sjungit i band, hon är helt enkelt bäst! Nu råkar det vara så att denna verbala ekvilibrist till vår stora lycka har blivit vår vokalist!  Är vi nöjda? Javisst! 

Anneli Thorsell - Sång


Spelade trummor i band redan som 12-åring men gick snart från att piska skinn till att använda rösten sin. Har hörts i allt från reklamjinglar till otaliga skivinspelningar och setts i såväl lokal-TV som i amerikanska världsartisters musikvideos. Den som haft tur har också sett henne framträda i både Trädgården i Göteborg och Globen i Stockholm. Hanterar med lätthet de flesta musikstilar och är en grym sångerska! Tillsammans med Carin bildar hon nu vårt fenomenala vokala radarpar!

Jonas Claesson - Trummor


Om man undrar varför det svänger om oss så finner man svaret i denna man! Med en slagverksmusiker till far var det naturliga valet trummor och dessa började han spela när han var 6 år gammal och har inte slutat sedan dess. I grunden lärd att spela till jazz och blues men har sedan spelat de flesta musikstilar som man kan spela på ett trumset.  Idag når han ner till pedalerna, fortfarande  inte speciellt storväxt, men med en lång och bred musikalisk karriär kan man inte annat än se upp till honom!

Göran Bäckman – Klaviatur & körsång


Göran är i bandet unik, han är nämligen skolad i musik. Som profession ett tekniskt datageni, när han slår ner röven på en pall skapar han dock musikalisk magi. Lirar jazz till mingeldrinken, får folk att gråta på bröllop. När han sedan rockar loss till kvällens begivenheter blir det näst intill upplopp. Det kan nämnas att Göran var tidig med att vara på scen, har genom tiderna kompat musiker som Tommy Nilsson och Louise Hoffsten. Hans rytmiska spel skakar liv i proteser och får dansnerverna att rycka. Hans långa erfarenhet och musikaliska bredd är vår stora tillgång och smala lycka! Göran är grym!

Jörgen Ahr - Bas & körsång


Växte upp i Gävle-skogarna bland DiLeva, Mora Träsk och andra knäppa Gävle-musiker. I relation till hans stora idol Stevie Wonder är kärleken blind. Släppte vinylsinglar under pudelrockens era på 80-talet och har sedan dess spelat såväl rock, blues, jazz och metal. Kärlek och jobb förde honom till Skaraborg på 90-talet. Nuförtiden sover han mest med sin basgitarr. Ryktena säger dock att han ibland vänsterprasslar med en trynorgel!

Mårten Sjöstedt - Gitarr


Mårten är rutin och känsla och vi älskar när han sin Fender gränsla! En sympatisk grabb som är både teknisk och snabb! En grym gitarrist som är ganska överstyrd men ändå inte helt dist! Är ungdomlig till sitt sätt och håller sig i form som sig bör. Kan lyssna på transistorradio men spelar helst sin gitarr genom rör. Har en förkärlek för hårdrock från 70-talet men har spelat rhytm n blues i många år och det lät verkligen inte galet!  Idag lirar han i vårt band och där kommer han verkligen till sin rätt, han får det att svänga jäkligt bra och inte det minsta snett!